Centrum de Kern

Kracht - Energie - Rust - Natuur!

Centrum de KERN is het landgoed waar Grondig thuis is. Een prachtig stukje natuur in het Zeeuws Vlaamse Philippine, vlakbij Terneuzen. 
Een energetisch bijzondere en heilzame plek waar mens en natuur dicht verbonden zijn. Wij, Patrick Pavan en Kathy voelen het als een eer om de hoeders van deze prachtige krachtplek te mogen zijn. We zorgen met veel aandacht voor ieder stukje van ons landgoed. 

Een unieke plek voor jouw activiteiten?
Centrum de KERN is ook voor jou toegankelijk. Het is mogelijk om het landgoed of delen er van te huren voor jouw activiteiten. Zo is er een schitterende praktijkruimte die geschikt is voor werken met groepen maar ook als massageruimte. Er zijn verschillende velden die gebruikt kunnen worden voor bv meditatie, yogalessen, teambuilding, ontmoetingsdagen, maar ook teken-en schilderlessen, etc. Ook is er een fantastisch mooie authentieke tipi die je kunt huren (in de tipi kan een open vuur gestookt woren!)

Wil je meer weten? kijk dan even op de website www.centrum-de-kern.nl. Daar kun je alle informatie vinden over de huurmogelijkheden en tarieven, over onze visie en plannen. Je bent van harte welkom om langs te komen. Maak een afspraak en wees welkom! 

In liefde verbonden,
Pavan & Kathy

www.centrum-de-kern.nl